Alla inlägg under februari 2012

Av Marie - 17 februari 2012 21:42

Började dagen med sovmorgon till kl 5.. ;) vi fixade lite här hemma, packade och körde till farmor! Lilleman har varit där hela dagen och ska även sova där! Jag och stora killen har haft mysdag med pulkaåkning, lek och bad super mysigt! Och nu ska vi få sova ( förhoppningsvis fram till 5 ) ostörd sömn kan ge vad som för det i nuläget! Orkade se klart hela the Voice Sverige ;) nu drar det dock i ögonen så sängen kallar! I morgon blir det hämtning av lillen och hockey! Natti natti

Av Marie - 16 februari 2012 21:29

Härligt med spinning! Känns så skönt efteråt! ;) nu har jag äntligen fått tummarna ur och skaffat kort på nya gymmet! Det blir 3 pass/ vecka till att börja med ;) nu ska här tränas inför sommaren! I morgon ska farmor ha lilllen så vi får avlastning, ska bli helt underbart! Helt plötsligt känns livet mycket lättare ;) träning och barnvakt is da shit haha.. Dags att sova så det blir någon timme även denna natt! I morgon ska jag och den stora kille ha lite kvalitetstid! ;) Natti

Av Marie - 15 februari 2012 20:55

Haft en mysig dag med gott sällskap! ;) barnen somnade gott vid 19.. Mannen har åkt på hockey träning.. Och lugnet hade infunnit sig.. Trodde jag.. Lilleman vaknar och är jätte ledsen provar med allt men inget är bra.. Tar upp honom och går något varv och då kräks han över hela mig och hela sig.. Suck! Det är i dessa lägen som det är skönt att va 2 men som vanligt inträffar allt sånt här bara när man är ensam... ;( nu hoppas jag han ska komma till ro igen! Till er vi träffat idag : det är ingen magsjuka bara allt slem då han är förkyld! Myser ner oss i soffan!Hoppas på att få sova inatt men det märks när nästa inlägg kommer! ;)

Av Marie - 14 februari 2012 03:41

Kl är nu 03.40 Det började som vanligt bra, dom båda somnade i tid... Redan kl 19.30 åt den lille och somnade om.. Kl 21.30 napp.. Kl 23.30 napp men hjälper inte så det blev en vällingflaska ligger sen och snackar... Stoppar i nappen.. Sover till 01.30 nappen otaliga gånger! 03 orkar inte mera får välling äter men vägrar nu sova skriker för full hals så nu bara väntar jag på att den store ska vakna... Vi behöver avlastning NU!!! Man blir ju helt knäpp av detta..... Det kan ju inte va möjligt att jag ska behöva väcka en 6 månaders på dagen för att han ska sova på natten? Han sover Max 3 ggr/ dag och då mellan 20 min-1h... Oftast är den ca 30 min/ gång... Så på ett dygn sover han ju inte så många timmar... Och vi har ingen sammanhängande sömn alls..... Nu blev det tyst hoppas han somnade... Nu får jag skynda mig att somna om fall jag ska hinna sova några minuter till.. Kl är ju snart 4 och då vaknar ju storebror snart! ;( Natti!

Av Marie - 13 februari 2012 21:56

Ikväll har mannen haft så kallad egegtid... Han o en kompis har varit ute o käkar och sett på bio.. Själv kurade jag ner mig i soffan för att se på Sofias änglar.. I vanlig ordning började det dra i ögonen runt 19.30 och vid 20 tiden måste jag ha somnat.. Har inte sett nåt av det jag tänk mig iallafall.. Vaknade nu och lunkade upp gjorde mig i ordning för sängen och nu har jag krupit ner ;) ska bli skönt att sova! ;) den lille åt välling kl 19.30 så hoppas han sover en stund till! Mannen borde va hemma runt 23.. Tycker inte om att va ensam.. Har alltid haft problem med det.. När mannen reser i jobbet har jag sim tur är en svärmor som ställer upp! Jaja efter en dag ute i det fina vädret så ska det bli skönt att sova nu!Allahjärtsnsdag i morgon, spännande att se vad denna dag bjuder på ;) Natti

Av Marie - 13 februari 2012 06:38

Natten har varit ok... Den store somnade kl 19 och sov fram till 04.50 Den lille somnade kl 19 och sov till 21.. somnade om och sov till 23, vägrade då att somna igen så det fick bli en flaska välling även om det är emot mina principer... Försöker ju verkligen att vänja av nattmålen men just nu tar man det som är smidigast för att få sova... 

Sen somnade han om och sov till 05.. =)

Nu är vi vakna och sitter alla 3 och tittar på Bilar ( filmen som går på högvarv här ) Kan snart alla repliker tror jag =)

Nu ska den lille få lite gröt och sen blir det kläder på för båda och iväg till Dagis såååå SKÖNT!

Ha en underbar dag det ska vi ha <3

Av Marie - 12 februari 2012 19:36

Idag har va haft en trött kille... Blir så när man vaknar kl 4... Försökte få han att somna om men icke.. =(

Somnade om igen mellan 8-10 och med andra ord ingen sömn på dagen då.. Eftermiddagen försökte vi hitta på nåt och det blev en dag ute i pulka =) efter detta fortsatte vi in till grannarna! MYS!

Så kl 18 kom vi hem.. lagade mat och som valigt skulle han inte äta för det va ju inte köttbullar el korv.. suck.. vill ju att han ska äta men vägrar göra olika mat till alla... Tidigare har han fått egen mat pga allergi men nu tyckr jag det är vilktigt att sitta tillsammans och äta SAMMA mat.. Det va ingen konstig mat ska tilläggas, det va kyckling och potatis med grönsaker... Tålamodet inte på topp, grinig unge som är trött och vägrar äta slutar inte så bra.. Arg mamma och en unge som då säger mamma sjunga dig.. Och sen kom sången: köttbullar, köttbullar, köttbullar osv... melodin va en hejaramsa från tyringe hockey.. Lätt att hålla sig för skratt NEJ! =) Underbara unge.. 

Så nu sover båda SKÖNT!

Natti säger jag efter en låång dag på 16 h...

Av Marie - 12 februari 2012 02:59

Vissa nätter känns mycket lättar än andra... Inatt är jag såå seg! Varje gång den lille vaknar (3 ggr än så länge) så är jag helt död... Vi har ju sovrum uppe och barnen nere.. Detta är ju både på gott och ont.. Det blir ett fasligt springande just mimen men... Planlösningen ser ut som den gör... Kan ju inte bygga om för att barnen inte sover, måste finnas smidigare sätt! Tycker ju inte att lillen ska behövs äta mer är runt 22-23 tiden.. Han äter bra på dagen och är md sina 10 kg en liten rund historia ;) så nattmålet känns rätt överflödigt.. Men bara orka att ta tag i att vänja han av med det... Hur göran det lättast?nu somnade han om så ser ska jag med passa på att göra 1-2 h kvar till den store vaknar.... Natti!

Ovido - Quiz & Flashcards