Alla inlägg den 12 februari 2012

Av Marie - 12 februari 2012 19:36

Idag har va haft en trött kille... Blir så när man vaknar kl 4... Försökte få han att somna om men icke.. =(

Somnade om igen mellan 8-10 och med andra ord ingen sömn på dagen då.. Eftermiddagen försökte vi hitta på nåt och det blev en dag ute i pulka =) efter detta fortsatte vi in till grannarna! MYS!

Så kl 18 kom vi hem.. lagade mat och som valigt skulle han inte äta för det va ju inte köttbullar el korv.. suck.. vill ju att han ska äta men vägrar göra olika mat till alla... Tidigare har han fått egen mat pga allergi men nu tyckr jag det är vilktigt att sitta tillsammans och äta SAMMA mat.. Det va ingen konstig mat ska tilläggas, det va kyckling och potatis med grönsaker... Tålamodet inte på topp, grinig unge som är trött och vägrar äta slutar inte så bra.. Arg mamma och en unge som då säger mamma sjunga dig.. Och sen kom sången: köttbullar, köttbullar, köttbullar osv... melodin va en hejaramsa från tyringe hockey.. Lätt att hålla sig för skratt NEJ! =) Underbara unge.. 

Så nu sover båda SKÖNT!

Natti säger jag efter en låång dag på 16 h...

Av Marie - 12 februari 2012 02:59

Vissa nätter känns mycket lättar än andra... Inatt är jag såå seg! Varje gång den lille vaknar (3 ggr än så länge) så är jag helt död... Vi har ju sovrum uppe och barnen nere.. Detta är ju både på gott och ont.. Det blir ett fasligt springande just mimen men... Planlösningen ser ut som den gör... Kan ju inte bygga om för att barnen inte sover, måste finnas smidigare sätt! Tycker ju inte att lillen ska behövs äta mer är runt 22-23 tiden.. Han äter bra på dagen och är md sina 10 kg en liten rund historia ;) så nattmålet känns rätt överflödigt.. Men bara orka att ta tag i att vänja han av med det... Hur göran det lättast?nu somnade han om så ser ska jag med passa på att göra 1-2 h kvar till den store vaknar.... Natti!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards