Alla inlägg den 20 mars 2014

Av Marie - 20 mars 2014 19:42

Tidig morgon.. Flyg till Stockholm och sen vidare uppåt! Lämnade ett Skåne med sol för att mötas av kyla och snö blandat med regn.. Minusgrader så det blev halt på vägen vilket resulterade i snigelfart.. Vi hann fram i tid och efter ett lyckat möte så va de dags för färd mot Arlanda igen!
Blev lite stressigt men som tur va hade det regnat en del så nu va vägarna helt ok igen :)
Hann med knapp marginal och landade i ett soligt Kristianstad 1 h senare.. Galet hur vädret kan skilja sig!

Idag är det 10 år sen på dagen jag och A träffades första gången! Ja nästa iallafall .. Höll på att köra över han redan under hösten men men.. Farligt att gena i kurvor :)
Trodde inte på att kärlek vid första ögonkastet fanns men måste erkänna att jag föll pladask den kvällen... Ja och resten vet väl alla... Bröllop, hus och barn!
10 år känns helt overkligt.. Kanske 5 men inte 10, helt sjukt.. Vart tar tiden vägen?!
Hänt mycket på den tiden och livet är verkligen en berg och dal bana! Viktigt att hela tiden kämpa tillsammans i ett förhållande och uppskatta och skapa ljusglimtar i vardagen! Barnen börjar bli större och nu lever man inte enbart deras liv längre utan nu ska de anpassas till det vanliga livet! Vardagen rullar på, jobb, dagis, sova och så börjar det om... Helgerna blir oftast lugna då energi inte finns till annat! Men vad skönt det är att småbarns perioden är över och att de är mer självgående nu, leker ihop och sover hyfsat på nätterna!! Det går åt rätt håll! ;)
Med lite hjälp i vardagen av städerska och Emma som hämtar 2 dagar i veckan lyckas vi pussla i hop allt!

Nu ska jag bara slappa i soffan innan det är dags för sängen! I morgon blir det Malmö! :)
Trevlig kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards