Alla inlägg under mars 2012

Av Marie - 4 mars 2012 21:17

Nej nu får det bli en tur till farbror doktorn i morgon om inte jag blir mycket bättre inatt! Måste få stopp på detta! Bra bantningskur men jag behöver ingen sån, kämpar liksom på andra hållet!!!Idag har jag slappat i soffan framför 2 filmer ;) Det blev 2 riktiga tjejfilmer man får passa på när man är själv! De andra har haft de bra trots förlust för Tyringe.. Trist men men hoppas det går bättre nästa match!! Nu ligger jag i sängen energin är ju inte på topp direkt utan mat i 5 dagar börjar liksom att kännas.... Natti

Av Marie - 4 mars 2012 08:35

Alltså snart är det inger kvar av mig ;( Idag ska mannen å barnen åka till svärisarna och äta ( låter gott men inger för mig än ) Sen är det hockey i Tyringe som dom ska på! Själv intar jag soffläge idag igen suck!!!Blir kokt ris med mosad banan idag mmmm gott NOT! Men men vad gör man?! Längtar ut, längtar efter träning, längtar efter mat, längtar efter alla vänner vill UT!!!Så ja nu känns det bättre ;)

Av Marie - 3 mars 2012 10:56

Ja eländet fortsätter =(

Feberfrossa i går kväll och i natt.. Illamåendet håller i sig och diarre ja jag säger bara det kan man bli mera trött på detta nu?!

Mannen är med helt slut serva både mig och barnen dygnet runt tar på krafterna...

Nu är han och barnen iväg och handlar... Måste få i mig nåt idag... Ser ju ut som en benget ( värre än vanligt )

Orkar inte följa alla dessa råd längre vill inte ha någon äcklig buljong el ris...

Så nu blir det kräm, soppa o andra GODA saker! Hoppas få i mig det.. =)

Härligt vårväder har vi ju iallafall så i em blir det till att leka ute för övriga familjen!

Själv ska jag fortsätta mitt inne liv i soffan..........

Jag är inte bitter hahahahaha


Av Marie - 2 mars 2012 08:26

Det går så fort när jag blir sjuk... Har nu tappat 5 kg.. Visserligen en del vätska men ändå.. Blir till att äta ofta! Får se om Lillen är bättre idag från sin diarré, hoppas!vi började ju få ordning på sömnen innan magajukan men nu är vi tyvärr tillbaka i dåliga sömnvanor igen ;(Lilleman somnade kl 19 vaknade och åt välling kl 21 sov till 23 vaknade och va ledsen.. Somnade igen kl 24 och sov till kl 02.30 åt välling ( orkade inget annat ) sov till 05.00 va hungrig igen somnade om till 06.00 Godmorgon! Hade varit skönt med en hel natt sömn nu så man får lite nya krafter efter denna magsjuka som härjat i hela familjen!!Jaja fint väder idag vi kanske tar oss ut ;) Ha en bra dag!

Av Marie - 1 mars 2012 17:13

Det börjar arta sig =)

Man är ju helt utpumpad men det bör väl vända snart när man börjar äta igen..

Stora killen ha idag varit till farmor och farfar o lekt.. skönt han är så frisk nu att han behöver simulansen =)

När han skulle sova middag sa jag sov gott och skulle gå ut ut rummet då sa M: mamma städa.. hmm joo det är ju lite stökigt på ditt rum men vi kan ta det när du vaknar! M: ok..

Några minuter senare, M: pappa, pappa Pappa går in M: Städa.. Pappa: Ja men vi kan göra det sen..

M: ja ok sen.. sova nu! Haha undrar vem han är lik, pedanten... =)

Gooa unge =)

Nu har dom matat ankor och lekt med bilar..

Lilla killen har tyvärr diarre och är ganska slö idag.. ska testa majsvälling och vi ger vättskeersättning.. Hoppas det vänder snart! 

Hoppas det blir fint väder i helgen så man kan vara ute =)

Lääääängtar efter vår!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards