Alla inlägg under mars 2012

Av Marie - 20 mars 2012 09:29

Jaha regn och storm, vilken härlig kombo NOT! Lite trött idag Malte drömt mardrömmar sen kl 2 o elton ha sovit dåligt sen kl 4 men men det rular på...

Jaja det får bli en runda på stan.. ( Tur man kan parkera i p-hus ) Bettan och Nova kommer, ska bli mysigt!

Ska försöka att hitta några bra skor till Elton.. Svårt att hitta som sitter bra när de inte börjat gå än.. Fötterna är ju som bollar haha =)

Malte är hos farmor och farfar idag, det bästa som finns enligt Malte för farfar har en Traktor! Fattar inte att detta bara kan vara så kul.. Och att killar bara av naturen är mera intresserad av bilar o sånt.. Vi ha ju inte direkt gjort nåt för att han ska vara helt tokig i dessa maskiner...

Det näst bästa ( efter farfars traktor ) är you tube där han sitter och tittar på tarktorer, dumpers m.m och då menar jag riktiga och gärna stillbilder.. hmmm konstig unge... jaja om några år el ja rättare sagt till hösten ska det ju börjas med hockey så då kanske det blir annat..

Spännande att se om Malte kommer att gilla det lika mycket som pappa... =P

Nej nu får jag sätta fart om jag ska va i stan till 10


Ha en bra dag


Av Marie - 19 mars 2012 12:20

Haft en helt underbar helg med familjen! Massa god mat, shopping, fixat massa måsten, sytt mössor, gjort smycken!! ;)Såå underbart att ha dom här och barnen tycker det är såå mysigt! Som jag önskar att de bodde närmre!!! Nu har dom nyss åka så det är verkligen super tomt ;(Ute blåser det storm så vet inte vad vi ska hitta på i em...Malte är hemma från dagis idag så han fick leka med mormor, morfar och moster ;) Nu ska jag passa på att vila en stund! Ha en bra dag ;)

Av Marie - 18 mars 2012 07:48

Idag skulle det ju bli fint väder men det lyser med sin frånvaro.. =(

Fast vi har massa kul att göra idag! Köpte en spegel igår på trästället så vi ska hämta den idag =)

Köpa pärlor hoppas jag!

Sen blir det en tur till förmedlingen för mamma ska köpa en lyckta!

Härlig dag.. 

Malte ha haft feber inatt men är super pigg idag och visar inga tecken på detta idag.. hmm konstigt med barn och deras sjukor!

Närmast på menyn är träning men min man =)



Av Marie - 17 mars 2012 19:23

Idag har vi varit på Trästället och lunchat, så mysigt och riktigt god mat!

Malte och Elton satt i vagnen o spanade på alla fina inredningsdetaljer ( vill ha allt, typ ) 

härligt ställe som har både god mat och massa fint =)

Elton håller på att få tand nr 2 så humöret är inte på topp men men han har väl ont lilla fisen =(

Malte ha ju bara helt plötsligt börjat vakna tidigt igen men men börjar bara att inse att så här är det och inväntar bättre tider! =)


Tycker att jag i vanliga fall har full koll på dagens alla rutiner men idag har jag varit helt förvirrad.. Åkt i från massa saker som vi hade behövt ha med så som mat till Elton, sked, haklapp m.m bladat ihop allt möjligt och är allmänt disträ.. hmm man är väl van att alltid ha full koll för att man är ensam om ansvaret och nu finns det ju flera styckna som kan jälpa till... Otroligt skönt men lite ovant att släppa så mycket...


Har målat en stol så nu ska den bli omklädd med fårskinn måste bara hitta nån som är duktig på sånt...


I morgon får vi se vad dagen bjuder på men det blir nog en loppis runda =) Köra till tyringe och köpa pärlor som syster ska ha när hon ställer ut sina smycken på CCC i Karlstad =) Jätte duktig är hon och gör såå fina smycken! =)


Sy mössor ha jag tjatat om ett tag nu men har tyvärr inte kommit så långt än... Får bli efter att jag och Anders har tränat indoor walking i morgon!

Ska bli super mysigt att göra något ihop! Mamma och pappa o syster får ta hand om barnen =) Ska bli bättre väder i morgon så då får det bli en utedag!!!


Nu ska vi äta gott sen blir jag inte så långvarig, är super trött som vanligt.. Lååååånga dagar!!!


Ha en mysig kväll 

Av Marie - 16 mars 2012 06:27

La mig fööör sent igår.. =( ska man orka upp kl 04.50 så är det ju bra om man lägger sig typ kl 8....

Vi tyckte ju att vi hittat den perfekta lösningen.. Malte fick sova fritt på dagen och orkade på så sätt vara vaken lite längre på kvällen ( till 8 ) och detta fungerade jätte bra, han började sova till ca 6...

Men nu har det vänt igen varför vet jag inte, suck! 

Får testa att väcka han idag igen så han inte sover så länge på dagen fall det kan vara det nu då...

Varför kan man inte ha fått barn som SOVER????


Idag blir det till att skaffa öronproppar... Elton har kommit på att han har en röst, en gäll sån.. Så nu testar han sina röstresurser för fullt och det är inga låga ljud direkt... 

Malte håller för öronen och tycker det är jätte jobbigt! Kan enbart stämma in, det riktigt skär i öronen...

Hoppas detta är en snabbt övergående fas!!!


Idag vill vi ha fint väder så man kan gå ut! =)


I kväll ska jag sy mössor =)

Och familjen kommer ner ska bli såååå mysigt!!!


Ha en bra dag 

Av Marie - 10 mars 2012 06:07

Detta skulle från början varit en anonym blogg, därav inga namn men eftersom den länkades upp på fb så va ju de ganska kört.. Jaja det spelar ingen roll men från o med nu kommer jag skriva ut namnen på mina kära ;)Sömn.. Att man får 1 barn som inte sover är väl ok.. Men att få 2 är inte ok! Vart tog det där vägen med att man få ett barn av varje????Tycker vi har fasta rutiner osv men inget hjälper ;( Nu är Elton 7 månader drygt och visst jag begär inte att han ska sova hela nätter alltid men kanske 1 natt i månaden, det hade ju inte skadat!!!!!Vet inte vad vi ska försöka med nu...Tur vi lyckades vända Maltes kl 04 vaknande iallafall ;) nu somnar skrutt kl 8 på kvällen och sover till 6, skönt!! ;) som tur är finns det förståndiga människor, det vänder när dom blir tonåringar hmm jo visst det känns som en tröst nu för det är ju BARA en sisådär 12 år dit ;) Jaja dags att gå ner till lillskrutt lite gröt ska strax intas! Ha en bra dag alla! ;)Kanske lägger upp bild på 80- tals fixet i em, beror på om mina modeller vill ;)

Av Marie - 9 mars 2012 21:18

Idag har hela familjen varit på Väla =)

Barnen har verkligen varit såå gooa hela dagen bara myst och haft en toppen dag tillsammans med världens bästa svärmor!! =)

Hittade massa fina kläder till barnen så nu har vi fyllt på garderoberna en del!

Ikväll har vi ätit tacos och ser nu på The voice, barnen sover och jag ligger o slappar i soffan! Underbart med helg!

I morgon blir det lite fix med smink och hår ska bli kul =)

Ha de..

Av Marie - 7 mars 2012 07:41

Äntligen!!! Det vände i söndags natt så nu mår vi som vanligt igen! Lillakillen ha till och med sovit bra inatt ;) Tänkte att stora killen skulle få gå på dagis idag han är såååå leksugen men nej så böjt det INTE, magajukan går än och även unfluensan så vi väntar.... Inte säker man klarar sig ändå men onödigt att utmana ödet!Åker nog ut till svärisarna idag och passar på att vara ute i det fina vädret! Hoppas det blir lite varmare idag! ;) städerska kommer så då är det skönt att åka ( inte va ivägen ) Stora killen är tokig i bilar, traktorer m.m och igår va han helt salig! Han fick åka traktor med favoriten, farfar!! En sån lycka ;) By the way.. Vi har bytt film Nalle puh är det som gäller nu! Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards