Alla inlägg den 17 mars 2012

Av Marie - 17 mars 2012 19:23

Idag har vi varit på Trästället och lunchat, så mysigt och riktigt god mat!

Malte och Elton satt i vagnen o spanade på alla fina inredningsdetaljer ( vill ha allt, typ ) 

härligt ställe som har både god mat och massa fint =)

Elton håller på att få tand nr 2 så humöret är inte på topp men men han har väl ont lilla fisen =(

Malte ha ju bara helt plötsligt börjat vakna tidigt igen men men börjar bara att inse att så här är det och inväntar bättre tider! =)


Tycker att jag i vanliga fall har full koll på dagens alla rutiner men idag har jag varit helt förvirrad.. Åkt i från massa saker som vi hade behövt ha med så som mat till Elton, sked, haklapp m.m bladat ihop allt möjligt och är allmänt disträ.. hmm man är väl van att alltid ha full koll för att man är ensam om ansvaret och nu finns det ju flera styckna som kan jälpa till... Otroligt skönt men lite ovant att släppa så mycket...


Har målat en stol så nu ska den bli omklädd med fårskinn måste bara hitta nån som är duktig på sånt...


I morgon får vi se vad dagen bjuder på men det blir nog en loppis runda =) Köra till tyringe och köpa pärlor som syster ska ha när hon ställer ut sina smycken på CCC i Karlstad =) Jätte duktig är hon och gör såå fina smycken! =)


Sy mössor ha jag tjatat om ett tag nu men har tyvärr inte kommit så långt än... Får bli efter att jag och Anders har tränat indoor walking i morgon!

Ska bli super mysigt att göra något ihop! Mamma och pappa o syster får ta hand om barnen =) Ska bli bättre väder i morgon så då får det bli en utedag!!!


Nu ska vi äta gott sen blir jag inte så långvarig, är super trött som vanligt.. Lååååånga dagar!!!


Ha en mysig kväll 

Ovido - Quiz & Flashcards