Alla inlägg under november 2012

Av Marie - 23 november 2012 07:54

Dagenkunde ju ha börjat bättre!

Går upp i tid ä själv klar i tid... Ska hjälpa Malte med kläderna vilket han tycker är en mycket dålig ide... KAN SJÄLV MAMMA!!!! Suck allt tar ju sån tid... Efter utbrott så lugnar det ner sig lite.. Väcker Elton so bli så där glad.. Under skrik byter vi blöjaer och sätter på kläderna.. Sjösvett mamma är äntligen klar att stuva ut ungar och sig själv i bilen men....

Har inge nycklar till bilen el jobbet el huset! Ringeer Anders som är på väg att gå på tåget.. Jo visst säger han dom har jag i min ficka, suck! A går av tåget cyklr hem i ilfart och lämnar öer dom vi kör snabbt till dagis.. På väg in vill inte Elton gå helt plötsligt utan slänger sig i en lerpöl och sen vill han så klart upp... Ungen under armen och jag har också förvandlats till en vandrande lerpöl.....

In med ungarna på dagis och ut i bilen.. parkera på stationen och biljettautomaten är i sönder, springer till andra sidan och får en biljett.. Springer till bilen låser den och springer til tåget, jag hinner!!!!! =)

Väl på tåget inser jag att jag glömt kalender m.m Lite för stressig morgon för min del men nu kan det ju bara bli bättre el??!!! Hr kalender i datorn som tur är=)

God morgon på er!

Av Marie - 22 november 2012 19:49

Jobb och sen hem till familjen!
Oslagbart känsla när båda kommer springande mot en och bara strålar av glädje <3 mysigt att hämta på dagis!
Idag hämtade jag 16.50 och då va mina barn sist.... Fröknarna står med nyckeln i handen och det är släckt på nästan hela bygget... Har sagt det förut men säger det igen, vad jobbar folk med?
Fixa mat och sen blev det bad ;)
Som dom älskar att bada!!! Måste köpa något större än badbalja nu... Malte brukar duscha men han väljer ju gärna att bada!
Nu sover dom små och snart jag med!
Förberedelser inför föreläsningen i Malmö den 24 Januari pågår för fullt!
Ska berätta mera sen, får inte missas!!!
Ha en mysig kväll!!

Av Marie - 21 november 2012 21:41

Mindre bra dag idag vilket betyder att det bara kan bli bättre!
Är redan trött på denna 3 åts trots och den lär ju knappast gå över i morgon...
Är kaos på morgonen och då är det inte lätt att ha tider att passa....
Börjar dagen men att vara arg och efter lämning på dagis springa till tåget.. Väl på plats på jobbet så känns det lugnare som tur är!
Lunchade med Maria idag! ;) tack för att du förgyllde min dag! Så underbart med genuint gooa vänner som man har så mycket gemensamt med!
Efter en späckad eftermiddag på jobbet blev det att springa till tåget för att hinna med..
Väl hemma orkade jag faktiskt leka lite med barnen ( kors i taket ) lite pussel och sen film.. Är verkligen en usel mamma när det kommer till att sitta och leka med barnen.. Men men bara att inse att man kan inte va bra på allt och detta är något som jag inte lyckats med på 3 år....
Är dock skönt att jag nu efter att jobbat 100 % en månad börjar uppskatta tiden hemma med barnen igen!
Skön känsla efter att ha varit så utleds på att gå hemma!
Natti

Av Marie - 19 november 2012 21:41

Jobbade hemifrån på fm! Blir så mycket gjort då, blir ett annat fokus!
Lunchmöte i Älmhult ;)
Viktiga telefonmöten på em.. Summan, en riktigt bra dag!
Malte trotsar en del nu men kvällen va ok! Mycket trams med napp hit och dit suck! Skönt att han ska lämna den till tomten... Blir många nya saker för honom framöver! Sluta med napp, sluta med blöja och ta bort middagsluren... Få se i Vilken ordning vi gör det..
Elton är en riktig huligan nu! Gör allt han inte får... Tycker det är jätte kul att busa och springa iväg när vi ska på med kläderna på morgonen... Tur man inte har tåg att passa....
Brukar som tur är hinna med!
Funderar lite över julklappar är så svårt! Dom har ju så mycket leksaker och lite större saker önskar dom sig av farmor, farfar, mormor och morfar.. Får nog bli pengar och nåt litet..
Alla andra klappar är klara ;)
Blev ingen mässa i helgen så nu blir det hemma mys och träning! Så skönt det ska bli. Måste skärpa mig nu och komma iväg minst 2 ggr/v!!
Sängen kallar.. Hoppas på mera sömn inatt, kl 3 är inte ok!
Natti

Av Marie - 18 november 2012 21:12

Kalas m.m

Av Marie - 17 november 2012 19:24

Ser ut som innan! Är super nöjd men blev ingen större omvandling ;)
Lite högre väte och vi slapp sår i hårbotten och färgen blev super fin!!!
Skönt att det gick, är inte riktigt redo att bli mörk riktigt än... Lite koppar i blev det ;) men fortfarande blond!
Malte blev också klippt. Han har så tjock hår så det va verkligen välbehövligt! Kul med en frisyr! ;) tur han har ärvt dessa hemska virvlar av pappa , not! Riktigt svårt att få till nån frisyr alls...
Malte har inte sovit middag i dag.. Första gången! Har märkt att han inte är så trött på kvällarna så vi testade och det gick super bra! ;)
I em har vi rensat bort gamla och trasiga leksaker och städat, skönt att ha det gjort!
Efter god mat och lite bubbel är det nu dags för efterlängtade soffmyset!
I morgon blir det kalas för Emmy! ;)
Go kväll!!!

Av Marie - 16 november 2012 20:51

Ännu en bra dag på jobbet!! ;)
Barnen va hos farmor och farfar då dagis igår tyckte Elton va hängig och skickde hem honom med orden att de båda borde vara hemma idag.... Det är ju såå jobbigt att våra barn faktiskt är på dagis hela dagar... Tydligen jobbar inte de andra barnens föräldrar för de hämtat tidigt och lämnar sent... Skumt, undrar hur man får ihop det?!
Tur vi har underbara farmor och farfar som ställer upp! :)
Ikväll lite fredagsmys med tacos! Chill i soffan i vanlig ordning.. Två trötta föräldrar och två sovande barn...
I morgon ska jag till frisören ;) ska göra nåt nytt.. Vet bara inte riktigt vad... Mörkt/ljust långt/kort hmmm??
Jonna får fria händer, bästa frisören!!!
Snart sova,sova, säng,säng, säng ;)

Av Marie - 15 november 2012 07:30

Har världens bästa kollegor ;) trivs som fisken i vatten hihi
Ida har gjort sin 3:e Omorphia beh och minskat totalt 15 cm tjoho! Nu sköter sig Ida väldigt bra vad gäller kosten. Hon äter LCHF vilket gör att fettet som frisätts vid behandlingen använder kroppen som energi och förbränner då det! ;)
Älskar denna maskin!!!! Och uppstramande med radiofrekvens, grymt bra resultat på slapp hud! Ja efter att ha fött barn kan det ju behövas.... Iallafall på mig ;)
Ultraljud, kavitation, vakuum, infraröttljus, mekaniskmassage ger såååå fina resultat!!!!
Och det är faktiskt en skön behandling ;) efter beh åt vi gott, tapas mmmm

Mycket snack i media nu om vart fettet tar vägen, om ultraljud går ner i kroppen vad händer då osv.. Bra att saken undersöks men synd bara att man inte tar reda på all fakta!
Är stolt över att jobba för Victus som är en seriös leverantör som alltid ligger steget före!!!! Kolla gärna in hemsidan,www.victusclinic.se
Här kan du läsa om våra olika maskiner i vår maskinpark och även se hur Victus jobbar som företag!
Idag blir det Göteborg ;)
Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards